Selecteer een pagina

Je hebt het idee dat alles goed gaat tussen jou en je partner. Er is niets waaruit blijkt dat hij vreemdgaat, maar je hebt er toch geen goed gevoel bij. Onderstaande vijf aanwijzingen kunnen je helpen te achterhalen of het toch allemaal niet zo rooskleurig is als je tot nu dacht.

Elektronische gadgets

Is je partner opeens bezeten van een elektronisch apparaat ? Dan kan dit wijzen op isolement. Mensen die spullen belangrijker vinden dan hun partner hebben een onveilig gevoel in de relatie waarin zij zich bevinden ten opzichte van mensen die dat niet hebben. Onzekerheid speelt hierbij een rol, die flatscreen stelt namelijk geen eisen en verwacht nooit wat.

 

Stille etentjes

Jullie hebben een heerlijk diner voor twee op tafel gezet en toch smaakt de maaltijd niet. Het is stil tussen jullie en eerst zoek je daar niets achter, want het is toch fijn als dat ook eens kan. Na de zoveelste keer krijg je toch een onprettig gevoel. Het wordt tijd dat je je af gaat vragen waarom jullie elkaar niets te vertellen hebben. Het kan niet nog heel lang op deze manier doorgaan.

 

Praten is ‘zeuren’ en luisteren doet hij of zij niet

Een discussie heb je niet voor de gein, het liefst besteed je je tijd aan iets anders. Het kan alleen maar lastig zijn om iemand iets proberen duidelijk te maken wanneer deze hier niet voor open staat. Als je niet je zinnen mag afmaken kan dit betekenen dat je partner gewoon niet wilt weten waar je mee zit.

 

Die speciale collega wordt constant genoemd

Het is weer eens zover, jullie praten weer over die speciale collega van werk. Zodra je zoveel details weet over deze persoon wordt het tijd om er iets achter te zoeken. Een nieuwe vriendschap is natuurlijk niet erg, maar als het allemaal wat té gezellig word dan kan het nog wel eens zo zijn dat je lief iets mist in jou.

 

Dezelfde dingen doen

Een avondje met je lover betekent meestal Thais afhalen en een serie kijken. Jullie gaan eenmaal per week met elkaar naar bed en op de donderdagavond gaan jullie altijd samen naar je moeder. Er is een routine ingeslopen. Het is belangrijk om samen ook nieuwe dingen te ontdekken, niet alleen maar met je vrienden. Zo creëer je een leven met elkaar.

 

Toch uit elkaar?

Mocht alles misgaan en gaan jullie toch uit elkaar? Dan kan later de spijt komen, gelukkig zijn er manieren om je ex terug te krijgen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x