5 voedingstips om sneller af te vallen!

Afvallen, het kan je meestal niet snel genoeg gaan. Uiteraard is het belangrijk dat je een goed, gevarieerd en degelijk voedingsschema hebt. Want als dit niet op orde is zul je nimmer slagen. Maar daarnaast zijn er nog een aantal kleine trucjes om het afslanken een boost te geven…

Ijswater

ijswaterWanneer je in plaats van standaard gekoeld water, ijswater drinkt, dan heeft dit een positief effect op je vetverbranding, en zal je dus sneller afvallen! Door het ijswater daalt je lichaamstemperatuur. Dit betekent extra energie verbruik om je lichaamstemperatuur weer op peil te krijgen, en dat is positief voor je ververbranding.

Als je 8 glazen ijswater drinkt per dag, dan kan dit al een verbranding opleveren van ongeveer 70 calorieën. Dit lijkt weinig? Ja, maar je hoeft er bijna niks voor te doen! En samen met de andere tips wordt het wel merkbaar.

Chilipepers

Van ijskoud naar superheet! Chilipepers, je kent ze wel, die pepers die je volledig in vuur en vlam zetten. Maar naast het feit dat deze pepers zo scherp en pittig zijn, geven ze ook nog eens een geweldige boost aan je vetverbranding. Er zit namelijk in chilipepers een stofje, capsaïcine genaamd, en dat stofje zorgt voor een stijging van je lichaamstemperatuur, dit kost energie! Tevens zal je trek verminderen, altijd handig als je wilt afvallen!

Groene thee

groene theeGroene thee, persoonlijk is dit één van mijn favoriete fatburning boosters. Groene thee bevat namelijk een perfecte mix van: “fenolen”, “anti oxidanten” en “cafeïne“. En deze combinatie van stoffen zorgt ervoor dat je energieverbruik hoger zal liggen dan normaal, en dat je vetcellen makkelijker hun inhoud zullen afstaan aan het bloed.


Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is het vervolg op het erg populaire Fitchef boek van Mark van Oosterwijck, waar Gezondbezig.nl eerder al positief door was verrast en over heeft geschreven. Met Fitchef Turbo speelt Mark van Oosterwijck in op de wens van veel mensen om nog sneller gezonde en eiwitrijke recepten op tafel te hebben.

Juist voor normale mensen zoals jij en ik die gewoon een druk leven hebben en geen zin en tijd hebben om uren in de keuken te moeten staan, al helemaal niet op doordeweekse dagen! Met Fitchef Turbo slaat Mark wederom de spijker op zijn kop, een prachtig en praktisch boek vol eiwitrijke recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Meer info of kopen Fitchef Turbo


Wij adviseren per dag zo’n 4 grote koppen groene thee. Lukt dit je niet, of wil je wel profiteren van groene thee zonder het te hoeven drinken? Neem dan groene thee extract capsules. Deze bevatten geconcentreerde groene thee met alle heilzame stoffen, wat zelfs beter werkt als het drinken van groene thee.

Appelazijn

Appelazijn is ook een geweldig voedingmiddel als je het afvallen een oppepper wilt geven. Appelazijn zorgt namelijk voor een snellere spijsvertering. Dit resulteert in meer energieverbruik en werkt dus stimulerend op de vetverbrandng. Een ander bijkomend voordeel van appelazijn is dat het naast een versnelde verbranding, ook nog eens licht hongerstillend werkt.

Mager lams- en rundvlees

Het is belangrijk dat je te alle tijden je ijzergehalte op peil houdt. Doe je dit niet, dan zal je stofwisseling vertragen. Nuttig daarom met enige regelmaat mager lams- of rundvlees. Dit vlees zit boordevol ijzer. Ook zal een goed ijzergehalte in je lichaam er voor zorgen dat je minder moe bent.

Snel afvallen?

Veel mensen willen snel afvallen. Dit kan wel, maar het is belangrijk dat u weet hoe dit verantwoord kan, zonder negatieve invloed op uw gezondheid. Lees alles over verantwoord snel afvallen op snelafvallen.net.

Ook kwamen we deze zeer uitgebreide adviespagina tegen over verantwoord afvallen. Hieruit blijkt dat o.a. krachttraining een erg belangrijke rol speelt in het afvallen!

Of wilt u direct een goed trainings-, voedings- en supplementenschema om af te vallen?

Veel succes met verantwoord afvallen!

Vegetarische Omega-3 uit algen

Opti omega 3 Opti3 is een van de beste supplementen die je voor je gezondheid kunt nemen.
  • Uit algen, geen vis gaat dood
  • Zeer goed voor huid, haar en cognitie
  • Helpt bij vetverbranding
  • Geschikt voor vegetariërs
Opti Omega-3 voordelig kopen

Leave a Reply