Selecteer een pagina

Heb jij dat ook wel eens? Dat je een product al jarenlang kent, maar nog nooit echt hebt gebruikt? Appelazijn wordt al jarenlang gebruikt als gezondheidsmiddel, maar is sinds korte tijd razend populair geworden.

Het ingrediënt bevat vele vitaminen en mineralen, zoals vitamine C, E en B, calcium en ijzer. Deze brengen verschillende voordelen met zich mee. Appelazijn staat natuurlijk bekend voor zijn bijdrage aan gewichtsverlies, maar het heeft nog vele andere voordelen. 

Wat is appelazijn?

Het is een natuurlijk middel dat bestaat in het sap van appels. De Franse naam is ‘vinaigre’ en betekent letterlijk ‘zure wijn’. Maar waarom nu zure wijn?

Om het te maken, moet het appelsap gaan gisten. Zo worden de suikers omgezet in alcohol en ontstaat er wijn. Na een tijdje wordt er lucht bij de wijn gelaten en wordt het omgezet in zuur. Op deze manier ontstaat het.

Waarvoor wordt appelazijn ingezet?

Acne

De eigenschappen die appelazijn bevat, zijn ideaal voor de huid. Het herstelt de natuurlijke pH-waarde van de huid waardoor puistjes verminderen. Daarbij verzorgt het ook ouderdomsvlekjes en littekens.

Vermoeidheid

Het drinken van appelazijn kan helpen bij vermoeidheid. Hierbij worden de gifstoffen uit het lichaam verwijderd waardoor het immuunsysteem versterkt. Zo zul je meer energie krijgen en minder last van vermoeidheid hebben.

Overgewicht

Met het gebruik van appelazijn wordt afvallen een stuk gemakkelijker. Het versnelt namelijk de stofwisseling en vermindert de eetlust. Het zorgt voor een verminderende opname van vetten waarbij het koolhydraten afbreekt in het lichaam. Op deze manier kun je op een gezonde en natuurlijke manier afvallen.Zie ook het product Appeltrim

Spijsvertering

Appelazijn zorgt ervoor dat de enzymproductie in het lichaam wordt verhoogd. Hierdoor wordt de vernietiging van schadelijke bacteriën bevorderd. Het is een ideaal middel bij het tegengaan van darmgas, krampen en constipatie. 

Haar

Met appelazijn wordt het haar goed gereinigd. Hierbij werkt het tegen roos, vlooien en luizen. Het bevat sterke componenten die de insecten meteen doden. Na het nemen van een goede formulering zorgt het er ook nog eens voor dat jouw haar er glanzend en verzorgd uitziet.

Lees ook Grootmoeders gezondheidstips die je echt moet weten.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x